Airconditioning

Door een airco split unit te installeren, kunt u:

  • Geld besparen,
  • Genieten van meer comfort,
  • Vermindering van koolstofemissies

Heeft u vragen of wenst u een offerte van ons te ontvangen? neem dan contact met ons op. Uw nieuwe airco kan vaak al binnen 5 dagen worden geïnstalleerd.

LAAT NU UW SPLIT UNIT PLAATSEN VOOR MAAR €1199,- ! 

Split airco inclusief montage.

Op zoek naar een split airco inclusief montage? Met onze teams installeren en monteren wij bij u thuis, in de winkel of op kantoor 

Waarom een split unit?

Met een airco split unit geniet u van een elegant airconditioningssysteem aan de muur of het plafond die u voorziet van volledige klimaatbeheersing tijdens de hete zomers maar ook tijdens de koele winters als u snakt naar verwarming van uw huis, winkel of kantoor. Een airco split bestaat uit een binnen- en buitenunit. De montage hiervan bestaat uit het plaatsen van een buitenunit aan de buitenkant van het huis, zo dicht mogelijk bij de te koelen ruimte. De binnenunit wordt vervolgens aan de muur of het plafond gemonteerd zodat u uw hoofd koel kan houden en u met een eenvoudig besturingssysteem het binnenklimaat kan verzorgen. Het split airco systeem werkt op basis van koelvloeistof dat wordt rondgepompt door de leiding(en) tussen de binnen- en buitenunit. Dit systeem maakt het mogelijk om zowel te koelen als te verwarmen, zodat u het binnenklimaat volledig kan beheersen.